Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV U Supertalentu se predstavio čovjek kojemu su guranje predmeta u nos i gutanje mačeva dio svakodnevice

U Supertalentu se predstavio čovjek kojemu su guranje predmeta u nos i gutanje mačeva dio svakodnevice

Vicenzo je privatno obiteljski čovjek i vrtlar

U Supertalentu se predstavio Vicenzo Carranante, poznatiji pod umjetničkim imenom Zeno. Iako na pozornici stvara zastrašujuću atmosferu, u privatnom životu potpuna je suprotnost – suprug, otac, ljubitelj kućnih ljubimaca i vrtlar. 

Ovaj naizgled sasvim obični Talijan guta mačeve kao iz šale i u nos može ugurati svašta, a ove riskantne vratolomije dio su njegove dnevne rutine. 

- Kad uvježbam nešto novo, prvo to pokažem supruzi i djeci. Kad guram kuku u nos ili gutam mačeve, za njih je to dio svakodnevice - objašnjava Zeno od čijih je fascinantnih i nezamislivih trikova žiri okretao glavu i pokrivao je oči.

Žiri nije bio jednoglasan u ocjenjivanju. Dok su ga Martina Tomčić i Maja Šuput smatrale previše uznemirujućim i dale mu 'ne', muški dio žirija bio je oduševljen i nagradio ga s 'da'.

- Ja ne volim to, to mi izaziva mučninu, nisam vidjela veći dio odvratnoća i ne želim to gledati, oštro je zaključila Martina poslije performansa.

Nastup pogledajte ovdje.

Vaša reakcija na temu