Foto: screenshot NEMA VOŽNJE DVIJE GODINE? Adrian Petričević ostao bez dozvole zbog negativnih bodova, morat će ponovno na ispit

NEMA VOŽNJE DVIJE GODINE? Adrian Petričević ostao bez dozvole zbog negativnih bodova, morat će ponovno na ispit

Splitski influencer opet na meti policije

Splitska Policijska uprava ukinula je i oduzela vozačku dozvolu Adrianu Petričeviću, mladom splitskom influenceru, koji je u središte pozornosti došao zbog ludih vožnji koje je snimao i objavljivao na YouTubeu. 

Kako doznajemo, Petričević je u kratkom vremenu skupio devet negativnih bodova zbog raznih prekršaja u prometu te je tako policiji pružena mogućnost da ga na duže vrijeme ostavi bez vozačke dozvole koja nije tek privremeno oduzeta, nego ukinuta, što znači da će influencer morati ponovno na polaganje vozačkog ispita, ali ne prije no što protekne dvije godine. 

S obzirom da je Petričeviću 'core business' snimanje vožnji, ostaje vidjeti kako će premostiti ovaj tehnički problem. Protiv njega se vodi više postupaka zbog brojnih prekršaja u prometu. Policija je reagirala nakon što su vožnje objavljene na YouTubeu. 

Njegov odvjetnik Marijo Vuković najavio nam je da će podnijeti tužbu Upravnom sudu kako bi pobio rješenje splitske policije o ukidanju vozačke dozvole.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(109744, "");
Pregledaj komentare
29