Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NESREĆA U STAROM GRADU Prilikom ukrcaja kamion prešao preko stopala mornaru Jadrolinije

NESREĆA U STAROM GRADU Prilikom ukrcaja kamion prešao preko stopala mornaru Jadrolinije

Trajekt je kasnio u polasku

U pristaništu u Starom Gradu na otoku Hvaru jutros je oko 7 sati došlo do nesreće. Kako doznajemo, prilikom ukrcaja na trajekt Zadar kamion je prešao preko stopala mornaru Jadrolinije. 

Dogodilo se to u garaži trajekta prilikom manevriranja kamiona. Vozač, po svemu sudeći, nije ni vidio mornara koji je u tom trenutku bio sagnut zaokupljen svojim poslom. 

Zbog nesreće, trajekt je kasnio u polasku za Split. 

U policiji su nam potvrdili da je došlo do prometne nesreće u kojoj je teretno vozilo ozlijedilo pješaka. Obavit će očevid i utvrditi okolnosti. 

Djelatniku Jadrolinije pružena je liječnička pomoć te je upućen u splitski KBC.   

- Prilikom dolaska u luku Stari Grad i iskrcaja vozila, jedno je vozilo okretanjem u garaži ozlijedilo člana posade Jadrolinije. Istome je  vrlo brzo ukazana hitna medicinska pomoć. Linija prema Splitu kasnila je u polasku 40 minuta što je nadoknađeno u plovidbi te je brod bez zakašnjenja stigao u Split. Član posade prebačen je na daljnju obradu u KBC Split. Svim putnicima se ispričavamo na kašnjenju, a članu posade želimo brzo ozdravljenje - rekli su iz Jadrolinije.

Vaša reakcija na temu