Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEVRIJEME Bura čupa stabla po Splitu

NEVRIJEME Bura čupa stabla po Splitu

Vatrogasci od 5 sati rade na uklanjanju grana

Jaka bura koja je rano jutros počela puhati na području Dalmacije čupa stabla i lomi grane po Splitu. 

Vatrogasci su na prvu intervenciju izašli u 5 sati i 5 minuta kako bi uklonili stablo koje je palo na križanje Zvonimirove i Ulice slobode. Članovi DVD-a Split su u 5.40 sati također pilali i uklanjali stablo s prometnice, a isti su posao obavili i pripadnici DVD-a Žrnovnica na Putu sv. Mande. 

Vjetar je lomio i grane na stablima sa sjeverne strane Marjana, a zbog udara bure za promet je zatvoren dio autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje. 

Meteorolozi najavljuju da u drugom dijelu dana slijedi smirivanje vremena, ali danas temperature ostaju ispod prosjeka za ovo doba godine.

Vaša reakcija na temu