Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nezadovoljna radom institucija pisala MUP-u da će presuditi sebi i sinu

Nezadovoljna radom institucija pisala MUP-u da će presuditi sebi i sinu

Optužena je i za prijetnju socijalnim radnicama

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 49-godišnjakinje. Terete je za tri kaznena djela prijetnje. 

Nezadovoljna radom institucija, koje smatra odgovornim za problematično ponašanje svog sina, obratila se MUP-u pismom poslanim elektroničkom poštom. Zaprijetila da će presuditi sebi i sinu.

Koji mjesec kasnije, nezadovoljna radom stručnih suradnica Centra za socijalnu skrb oko razvoda s bivšim suprugom i skrbništvom nad maloljetnom djecom, telefonom je nazvala Samostalni sektor za nadzor i predstavke Ministarstva rada te se požalila na njihove djelatnice smatrajući ih odgovornim za ovisnost i poremećaj u ponašanju svog sina. 

Najavila kako će uzeti stvari u svoje ruke i kazala da je premalo socijalnih radnika ubijeno kako rade, navodi se u optužnici.

Vaša reakcija na temu