Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIJE UTVRĐENA POVREDA PROPISA Gradonačelnik Puljak legalno sadio na Marjanu

NIJE UTVRĐENA POVREDA PROPISA Gradonačelnik Puljak legalno sadio na Marjanu

Nadzor šumarske inspekcije obavljen je po anonimnoj prijavi

Proteklih mjesec dana u javnom prostoru polemiziralo se je li gradonačelnik Splita Ivica Puljak ilegalno zasadio deset mladica bora na Marjanu, a u Javnu ustanovu za upravljanje Park šumom Marjan stigao je i šumarski inspektor po anonimnoj prijavi za nelegalnu sadnju. 

O posjetu šumarskog inspektora već smo izvijestili, a javnost je dobila i nešto širi uvid nakon što je objavljena snimka dijela sastanka s pojašnjenjima dogradonačelnika Bojana Ivoševića o režimu upravljanja Marjanom. 

Šumarska inspekcija izvijestila nas je kako su obavili inspekcijski nadzor na lokaciji i da nisu utvrđene povrede propisa iz Zakona o šumama i Zakona o šumskom reprodukcijskom materijalu.

Vaša reakcija na temu