Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIKAD VEĆI INTERES Čak 10 kandidata za šefa Park šume, Mušura se nije javio

NIKAD VEĆI INTERES Čak 10 kandidata za šefa Park šume, Mušura se nije javio

'Ugodno smo iznenađeni odazivom'

Na najnoviji natječaj za ravnatelja Park šume Marjan javilo se čak 10 kandidata, a među njima nije dosadašnji vršitelj dužnosti Stipe Mušura koji se do sada redovito prijavljivao. Posljednji natječaj poništen je nakon što se otkrilo da je kontrola pristigle dokumentacije povjerena Mušuri, koji je također bio kandidat. 

'Ugodno smo iznenađeni odazivom. Drago nam je da se javio veliki broj kandidata. Izabrat ćemo najboljeg i najkvalitetnijeg', kazao nam je predsjednik Upravnog vijeća Karlo Siminiati Čupić. 

Siminiati Čupić kaže kako jučer nisu provjeravali ispunjavaju li kandidati potrebne uvjete. Zatekao ih je veliki broj prijava. No, najavio nam je kako će do idućeg tjedna i to obaviti i obavijestiti one koji ne ispunjavaju uvjete. Odabir Upravnog vijeća mora potvrditi Gradsko vijeće. 

Na natječaj su se javili glavni čuvar prirode Marjan Gavrančić, Dino Vegar, Josip Cvitan, Aljoša Bašić i Branimir Stošić, koji su se natjecali i na nedavno poništenom natječaju. Novi su kandidati Ivan Bilota, Hrvoje Bojčić, Marko Pejnović, Mate Malenica i Josip Radić

'Poučeni lošim iskustvom od ranije, prijave kandidata su spremljene na sigurno mjesto. Skenirane su i odložene u kuverte koje su potpisane i zapečaćene. Sve kuverte su odložene u kutiju koja je potpisana, zatvorena i zapečaćena', kazao nam je Siminiati Čupić.

Vaša reakcija na temu