Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ninčević: Solin je bio uz našu Dinu i u Japanu

Ninčević: Solin je bio uz našu Dinu i u Japanu

Gradonačelnik je poručio da je Grad spreman poduprijeti plivačicu i u novim izazovima

Noćas je Solinjanka Dina Levačić postala 67. osoba na svijetu koja je preplivala kanal Tsugaru u Japanu i time se približila cilju osvajanja '7 velikih', 7 plivačkih maratona koje je do sada u svijetu otplivalo tek 7 osoba. Do sada je preplivala Catalinu, La Manche, Molokai i Tsugaru, a ostali su Sjeverni kanal, Gibraltarski tjesnac i Cookov kanal. Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević joj je čestitao...

- Ne možemo plivati umjesto nje, ali smo pomogli ekspediciju. Grb grada Solina je bio uz nju i u Japanu, sretni smo i ponosni na njen uspjeh, željni njenog povratka i razgovora o pothvatu, te je, kao i do sada, spremni poduprijeti i u novim izazovima. Bravooooo Dina, čestitamo svim srcem - poručio je Ninčević.

Vaša reakcija na temu