Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/N1 Nino Raspudić se na Facebooku ruga Kerumu

Nino Raspudić se na Facebooku ruga Kerumu

Šala nije dobro sjela fanovima budućeg saborskog zastupnika

Nino Raspudić, Mostov budući saborski zastupnik, narugao se Željku Kerumu na Facebooku zbog izbornog debakla.

Uz fotografiju Keruma, napisao je: 'Što ćete sada raditi kada ste propali na izborima?', a predsjednik HGS-a 'odgovara' da će čuvati 'Raspudićima dicu.'

Šala nije dobro sjela Raspudićevim fanovima koji su mu u komentarima napisali: 'U porazu se ne ponizi, u pobjedi se ne uzvisi! Tako su mene učili. Dobre šale nikad dosta, ali imate Vi puno ozbiljnijeg posla, puno ljudi računa na Vas'. Neki su poručili i da je Kerum uspio otrgnuti Mostu glasove u 10. izbornoj jedinici.

Nino Raspudić i supruga mu Marija Selak Raspudić ulaze u Sabor. Bili su nositelji lista u drugoj, odnosno u prvoj izbornoj jedinici.

Vaša reakcija na temu