Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOĆ PROVEO U POLICIJI Adrian Petričević pušten kući, Suzuki privremeno oduzet

NOĆ PROVEO U POLICIJI Adrian Petričević pušten kući, Suzuki privremeno oduzet

Policija je zatražila mjesec dana zatvora za remećenje javnog reda i mira

Kako doznajemo od odvjetnika Marija Vukovića, branitelja Adriana Petričevića, Prekršajni sud u Splitu, u skraćenom je postupku, odbio je prijedlog policije da se njegov klijent zadrži u zatvoru. 

Nakon ispitivanja pušten je na slobodu. Kako nam je odvjetnik pojasnio, Petričević je priznao djelo, ali ne na način na koji ga policija tereti. 

Kao što smo već izvjestili, splitska policija je jučer poslijepodne privela Petričevića zbog paljenja guma na njegovom novom Suzukiju. Policija, inače, o svom optužnom prijedlogu nije izvjestila javnost. Kako doznajemo od odvjetnika, za remećenje javnog reda i mira zatražili su 30 dana zatvora i oduzimanje motocikla.

Vuković kaže kako će o tome sud odlučiti naknadno, ali je potvrdio da je policija tijekom jutra privremeno oduzela novi Suzuki kojeg je Petričević nedavno nabavio, a nakon što je mu je policija, prošle zime, nakon niza prekšaja, oduzela stari motocikl iste marke. 

'Smatram da predložena sankcija nije nikako primjerena samom prekršaju', komentirao je odvjetnik Vuković. 

Vaša reakcija na temu