Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Prometne zgode i nezgode / Facebook NOĆAS U SPLITU Policijsko auto se zabilo u stup, žena otrčala pomoći i zaboravila potegnuti ručnu. Njezin BMW se zabio u zid

NOĆAS U SPLITU Policijsko auto se zabilo u stup, žena otrčala pomoći i zaboravila potegnuti ručnu. Njezin BMW se zabio u zid

Nesreća se dogodila na križanju Dubrovačke i Velebitske

Bizarna prometna nesreća dogodila se noćas na križanju Dubrovačke i Velebitske ulice u Splitu. Policijsko auto se zabilo u stup semafora, a potom se 'razbio' i BMW žene koja je otrčala pomoći policajcima. 

- Policajcima je netko oduzeo prednost zbog čega su udarili u stup, a žena koja se zatekla u blizini istrčala je iz svog BMW-a kako bi pomogla policajcima. Auto je bilo na uzbrdici i ona je vjerojatno zaboravila povući ručnu kočnicu. BMW je nekontrolirano krenuo unatrag, prošao preko otočića i zabio se u zid iza razbijenog policijskog auta - ispričali su očevici.


Vaša reakcija na temu