Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Google Street View NOVA ADRESA: Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje seli sa Zapadne obale

NOVA ADRESA: Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje seli sa Zapadne obale

Razlog je renoviranje prvog kata, šalteri ostaju na istom mjestu

Splitska podružnica Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) preselit će sa Zapadne obale. Duže vremena traže se adekvatni prostori, na kraju je izgledno da će nova, privremena, adresa biti na Dračevcu. 

Razlog zbog kojeg će samo prvi kat seliti je renoviranje. Djelatnici rade i primaju stranke u izrazito lošim uvjetima, za početak bez adekvatnog klimatizacijskog sustava. Bitno je naglasiti da šalteri i prizemlje, koji najviše trebaju korisnicima, ostaju na istom mjestu.

Duže vremena traži se adekvatna lokacija, bilo je govora da će se preseliti na Split 3, zatim u Loru, nije bilo ni isključeno da će morati potražiti privremeni smještaj van administrativnih granica Splita. Na koncu, povratkom suda u Gundulićevu ulicu otvorila se mogućnost HZZO-u za smještaj na Dračevcu.

Vaša reakcija na temu