Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot NOVA SNIMKA Širi se još jedan video sukoba Torcide i policije

NOVA SNIMKA Širi se još jedan video sukoba Torcide i policije

Uhićeni navijači danas se privode sucu

Nakon utakmice Hajduka i Dinama u Zagrebu, na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u subotu navečer su se navijači Torcide sukobili s policajcima. 

Kompletna autocesta između Lučkog i Karlovca satima je bila zatvorena, a danas tijekom jutra traju ispitivanja privedenih navijača kod suca. 

Zagrebačka policija objavila je da je više od tisuću torcidaša prilikom povratka u Split namjerno stalo kod odmorišta Desinec i blokiralo autocestu. 

Potom je, tvrdi policija, više stotina huligana napalo policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem. Internetom se širi nova snimka sukoba...

Vaša reakcija na temu