Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novu poslovnu ravnateljicu splitskog HNK upoznali smo kada je svjedočila u slučaju FIMI media

Novu poslovnu ravnateljicu splitskog HNK upoznali smo kada je svjedočila u slučaju FIMI media

Intendant i Kazališno vijeće vjeruju da je ona najbolji izbor

Marica Glavaš, poslovna ravnateljica koja počinje s radom u splitskom HNK, a odlazi sa splitskog Sveučilišta gdje je bila voditeljica računovodstva, bivša je blagajnica HDZ-a. Poznata je široj javnosti po svjedočenju u procesu FIMI media.

Intendant HNK, kao i Kazališno vijeće, vjeruju da je Glavaš najbolji izbor za tu funkciju u splitskom kazalištu. 

Inače, u HDZ-u  je na mjestu šefice računovodstva 2008. zamijenila Branku Pavošević. Kako je Glavaš ispričala na sudu, došla je u stranku na poziv Ive Sanadera riješiti nepravilnosti u stranci. Plaćena je bila 15.000 kuna.

Uz HDZ, podsjetimo, kao prvu političku stranku optuženu za korupciju, njezina bivšeg predsjednika Sanadera i glavnog rizničara Mladena Barišića, USKOK je u aferi Fimi media teretio Sanaderova glasnogovornika Ratka Mačeka, bivšu stranačku blagajnicu Branku Pavošević te Nevenku Jurak, vlasnicu agencije po kojoj je slučaj dobio ime. Optužbe da su iz državnih institucija i tvrtki izvukli oko 70 milijuna kuna, kojima su uglavnom punili stranački crni fond, priznali su svi osim Sanadera i Mačeka. Na prvom stupnju su osuđeni, Vrhovni sud je ukinuo presudu i proces još traje.

Vaša reakcija na temu