Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBAVIJEST IZ VODOVODA Sutra bez vode u Kaštel Gomilici

OBAVIJEST IZ VODOVODA Sutra bez vode u Kaštel Gomilici

Mole potrošače da osiguraju dovoljne količine

Iz Vodovoda i kanalizacije obavještavaju potrošače na području Kaštel Gomilice da će im biti prekinuta opskrba vodom sutra od 8 do 17 sati. 

Radi se o potrošačima na adresama: Kraljice Jelene (parni brojevi od 38 do 74 i neparni brojevi od 15 do 35), Put Lisičina (broj 26 i neparni brojevi od 27 do 57) i Hrvatskih knezova (neparni brojevi od broja 47 i parni brojevi od broja 52).

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan - dodaju iz ViK-a.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare