Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Filip Ratković Obnavlja se atletska staza u Sinju

Obnavlja se atletska staza u Sinju

Ugovor je potpisan danas u Zagrebu

Zamjenik gradonačelnika Sinja, Denis Bobeta, u Zagrebu je potpisao Ugovor s ministarstvom turizma i sporta za projekt 'Obnova atletske staze u Sinju' vrijedan 186.317,00 eura. 

Naime, Grad Sinj se krajem godine prijavio na otvoreni Javni poziv Ministarstva turizma i sporta za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina te dobio potrebna sredstva.

Kroz projekt će se sanirati oštećenja na atletskoj stazi, premazivanje cijele atletske staze i zaletišta, nabava i ugradnja sintetske obloge u crvenoj boji i iscrtavanje linija.

'Ovim projektom omogućit će se ulaganje u obnovu atletske staze, održavanje opreme i rekonstrukciju objekta čime će se poduprijeti razina javnih usluga kroz poboljšanje kvalitete bavljenja sportom', poručili su iz Grada Sinja.

Vaša reakcija na temu