Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBDUKCIJA POTVRDILA Veronika Pecolaj ugušila se hranom

OBDUKCIJA POTVRDILA Veronika Pecolaj ugušila se hranom

Pronađena je mrtva u stanu dr. Jusupa u četvrtak oko 23 sata

Obdukcija tijela Veronike Pecolaj pokazala je da se 26-godišnjakinja,koja se lažno predstavljala kao medicinska sestra obrovačkog doktora Gorana Jusupa, ugušila hranom, piše Zadarski.hr 

Pronađena je mrtva u stanu dr. Jusupa u četvrtak oko 23 sata, a još jučer je objavljeno da je uzrok smrti, prema neslužbenim informacijama, gušenje. Dojavu da je 26-godišnjoj ženskoj osobi pozlilo zadarska je policija zaprimila iste večeri, u četvrtak u 22.30. Na mjesto događaja su izašli policija i hitna pomoć, no Veroniki Pecolaj nije bilo spasa. Dežurni je liječnik u 23 sata i osam minuta konstatirao smrt.

Doktor Jusup je u petak bio na razgovoru u policiji kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti. Policiji je ispričao da je bio u susjednoj sobi kad je iz kuhinje čuo pad i potom hroptanje. Dotrčao je do Veronike koja se gušila. U ustima je imala komade kruha. Pokušao ih je izvaditi, ali nije uspio.

U travnju ove godine javnost je prvi put čula za doktora Jusupa iz Obrovca i njegovu medicinsku sestru. Prilog o njima objavila je emisija Provjereno. Doktorov nastup i uvredljiv rječnik u najavi Provjerenog šokirali su javnost, kao i mlada Veronika koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra iako ni sama nije znala gdje je završila medicinsku školu.

Vaša reakcija na temu