Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović OBILAZAK PROJEKATA: Milanović obišao Tehnološki park na Dračevcu, s Puljkom razgovarao i o Hajduku

OBILAZAK PROJEKATA: Milanović obišao Tehnološki park na Dračevcu, s Puljkom razgovarao i o Hajduku

Vrh splitske vlasti je domaćin aktualnog predsjednika

Predsjednik Zoran Milanović, koji želi biti premijer, u posjetu je Splitu u kojem je prvo službeno posjetio Tehnološki park Dračevac. Domaćin mu je bio vrh splitske vlasti, na čelu s gradonačelnikom Ivicom Puljkom. Sa zanimanjem je slušao kako je nastajao projekt, doduše, Puljak je stavio naglasak na dio otkako je došla aktualna gradska uprava. Zanimalo je Milanovića kako se radilo, je li bio međunarodni natječaj, na koliko kvadrata se prostire...

Izjave nije davao, obilazak je proveo u ugodno razgovoru s gradonačelnikom.

Ne može, nemojte se ljutiti. Hvatajte nas u hodu, ovakve nesavršene... - odgovorio je u hodu fotografima na upit o zajedničkoj fotografiji.

Po dolasku se dosta zadržao razgovarajući s domaćinima, daleko od mikrofona, a spominjao se, kako smo načuli i Velimir Zajec i Hajduk.

- Ne spominjite tu temu, bolna nam je, zabranjeno - otkrio nam je kroz osmijeh dio o Hajduku zamjenik Antonio Kuzmanić. 

Nakon Tehnološkog parka, Milanović se uputio prema Žnjanu, a obilazak završava posjetom Staroj gradskoj vijećnici.




Vaša reakcija na temu