Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODLUKA SPLITSKOG SUDA Sva trojica privedenih zbog napada na policiju pušteni!

ODLUKA SPLITSKOG SUDA Sva trojica privedenih zbog napada na policiju pušteni!

Određene su im mjere opreza

Sudac istrage splitskog Županijskog suda pustio je  na slobodu trojicu mladića koje policija sumnjiči za sudjelovanje u napadu kraj prostorija Torcide. Odredio je mjere opreza, moraju se jednom tjednom javljati policiji i do okončanja postupka ne smiju na utakmice Hajduka.

Dvojica privedenih su studenti, nitko od njih nema nikakav kazneni postupak, a jedan nema ni prekršaj. Ostali nisu evidentirani kao počinitelji nekakvih navijačkih ispada.

Jedan je iz Splita, drugi s Korčule, a treći iz Koprivnice. Ne spore da su bili na utakmicu Hajduka i Dinama, ali tvrde da nemaju nikakve veze s napadom na policiju.

Državno odvjetništvo je inače tražilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela. Kako sudac istrage to nije prihvatio, za očekivati je da će podnijeti žalbu.

Policija je na jučerašnjoj konferenciji izjavila kako su od šestorice privedenih jednog pustili jer je imao alibi, dok su ostale prijavili za sudjelovanje u napadu. Trojica su predana pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu