Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OKRŠAJ U BRAČKOJ Ubo taksista nožem zbog svađe oko auta, završio u zatvoru

OKRŠAJ U BRAČKOJ Ubo taksista nožem zbog svađe oko auta, završio u zatvoru

Morao je na tehnički pregled

U splitskom zatvoru završio je 43-godišnjak kojeg sumnjiče da je prije dva dana nožem ubo 31-godišnjaka u prepone i nanio mu reznu ranu vrata. 

Ozljede su okarakterizirane kao lake, oštećeni je završio u bolnici nakon čega se u istragu događaja uključila policija. Ubrzo su pronašli osumnjičenog i priveli ga na kriminalističko istraživanje. Prijavljen je za nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju i predan pritvorskom nadzorniku. 

Ispitan je na Državnom odvjetništvu, a pritvor je predložen kako na slobodi ne bi utjecao na svjedoke. 

Do okršaja je došlo u Bračkoj ulici. Osumnjičeni je iznajmio vozilo oštećenom za taksiranje, a i on se bavi prijevozom. Dogovorili su se naći radi predaje automobila koji je morao na tehnički pregled. Oštećeni je kasnio, došlo je do svađe i guranja. U jednom trenutku su završili na podu, a osumnjičenog terete da je izvukao nož koji je držao za pojasom i ubo ga u prepone. 

Reagirali su njegova djevojka i poznanik. Razdvojili su ih. Oštećeni je sjeo u vozilo i krenuo, a osumnjičenog terete da se zatrčao za njim i porezao ga po vratu. Navodno je mislio da će zabiti u njegov automobil.

Vaša reakcija na temu