Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA NA BAČVICAMA Francuza ubo nožem u prsa nakon što je njegovom prijatelju ukrao 300 eura

OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA NA BAČVICAMA Francuza ubo nožem u prsa nakon što je njegovom prijatelju ukrao 300 eura

Utvrđeno je kako je optuženi ovisan o kokainu

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu za pokušaj ubojstva i razbojničku krađu protiv 22-godišnjeg Valentina J. Terete ga da je 22. srpnja prošle godine oko 5.30 ujutro na gradskom kupalištu Bačvice pokrao jednog Francuza, dok je drugog ubo nožem u prsa. Prisvojio je novčanik u kojem su bile osobne isprave, bankovne kartice i 300 eura. 

Francuzi su ga zamijetili kako pretura po njihovim stvarima dok su se kupali. Potrčali su za njim. Uhvatili su ga kraj kluba Boss. Tvrdio je da nije ništa ukrao, no oni mu nisu povjerovali. Dok se natezali, izvadio je nož i ubo 31-godišnjeg Francuza. Život mu je spašen hitnom liječničkom intervencijom.

Predloženo je da se optuženom produlji pritvor da ne bi ponovio djelo s obzirom da je već osuđivan i da je utvrđeno da je ovisan o kokainu. 

Vaša reakcija na temu