Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Osumnjičeni za pokušaj ubojstva HGSS-ovca u stalnom je sukobu sa susjedima, jednog je udario drškom sjekire u glavu

Osumnjičeni za pokušaj ubojstva HGSS-ovca u stalnom je sukobu sa susjedima, jednog je udario drškom sjekire u glavu

Kažnjavali su ga kaznama od 100 do 200 eura

Kaštelanin koji je sinoć pucao u HGSS-ovca zbog parkiranja pred kućom u stalnom je sukobu sa susjedima. Protiv njega je od 2019. vođeno nekoliko postupaka koji su pravomoćno okončani novčanim kaznama u rasponu od 100 do 200 eura.

S 200 eura je kažnjen zbog napada na susjeda koji je zalijevao pomidore u vrtu. Dogodilo se to u srpnju 2019. malo poslije 21 sat. Došao je do susjeda i opsovao ga.

'Što radiš, zar ne znaš da imam podstanare', kazao je susjedu, koji je nastavio sa svojim poslom. Uzeo je od njega sjekiru. Zbog dotrajalosti, metalni dio je otpao, pa je susjeda s drškom udario u glavu.

Godinu dana kasnije napao je susjedu. Kazao joj je da je glupača i kurva. Udario ju je otvorenim dlanom iznad lijevog uha. Kažnjen je sa 100 eura.

U veljači prošle godine nazvao je policijsku postaju u Kaštelima i zatražio intervenciju jer mu kuću gađaju kamenjem. Kada ga je šef dežurstva pitao osobne podatke, počeo ga je vrijeđati.

'Šta te boli kurac koje sam godište. Pošalji patrolu', rekao mu je. Osuđen je na 100 eura kazne.

Vaša reakcija na temu