Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Osumnjičeni za silovanje u Sinju pušten da se brani sa slobode

Osumnjičeni za silovanje u Sinju pušten da se brani sa slobode

Prije četiri mjeseca prijavljen je za pokušaj ubojstva

Državno odvjetništvo nije predložilo pritvor za 28-godišnjaka osumnjičenog za silovanje u Sinju. Doneseno je rješenje o istrazi, pušten je da se brani sa slobode. Dao je svoju obranu, negira da je počinio djelo. 

Osumnjičenog je prije dva dana policiji prijavila 37-godišnjakinja. Našla se s osumnjičenim na Kukuzovcu, odveo ju je kući. Fotografirao ju je golu i zaprijetio da će objaviti fotografije na Facebooku ako ne pristane na seks. Policija ga je prijavila i za protupravno oduzimanje slobode. 

Prije četiri mjeseca, 28-godišnjak je prijavljen i za pokušaj ubojstva nakon što je nožem ubo 54-godišnjaka. Brani se da je bila riječ o nužnoj obrani.

Vaša reakcija na temu