Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvara se preuređeni Odjel za djecu i mlade na Trsteniku

Otvara se preuređeni Odjel za djecu i mlade na Trsteniku

'Još jedan u nizu projekata'

Gradska knjižnica Marka Marulića Split danas u 18 sati organizira svečano otvaranje preuređenog Odjela za djecu i mlade Knjižnice Trstenik te započinje besplatan upis za sve u mreži knjižnica do navršene 18. godine života.

'To je još jedan u nizu važnih projekta na Trsteniku u zadnje vrijeme. Nakon otvaranja pothodnika u Ulici Moliških Hrvata (koji upravo kreće od knjižnice), preko novih voćnjaka, obnove Ulice Moliških Hrvata, teretane na otvorenom, izgradnje dječjih igrališta, početka gradnje garaže u Papandopulovoj za novih 300 parking mjesta na Trsteniku pa sve do skorih početka radova na novom kotarskom trgu koji će se dogoditi u narednim mjesecima', poručio je predsjednik Kotara, Damir Barbir. 

Na svečanosti će, uz pozdravne govore, sudjelovati klapa Dežgracija, Mažoretkinje grada Splita, učenici osnovnih škola Trstenik i Žnjan-Pazdigrad s recitacijama i dramskim te prigodnim izvedbama.

Akademski slikar Marin Baučić održat će likovnu radionicu ilustracija namijenjenu djeci i mladima s početkom u 18.45 sati. 

Barbir se na kraju zahvalio ravnateljici Grozdani Ribičić i Gradu Splitu na sjajnom poslu.

Vaša reakcija na temu