Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTVARAO VRATA Sudar auta i Prometovog autobusa zbog parkiranja na stanici

OTVARAO VRATA Sudar auta i Prometovog autobusa zbog parkiranja na stanici

U gradskoj firmi apeliraju da prestane praksa nepropisnog zaustavljanja na stajalištima

U Ulici Domovinskog rata poslijepodne sudarili su se automobil i Prometov autobus. Nije bilo ozlijeđenih, nastala je samo materijalna šteta. Prometna nesreća dogodila se, kako nam je rekao glasnogovornik Prometa Hrvoje Mlikota, zbog nepropisno zaustavljenih automobila na stanici. 

- Nesreća se dogodila prilikom izlaska autobusa na liniji 3A sa stajališta, i to na način da je sudar skrivio jedan od čak dva  automobila koji su nepropisno bili zaustavljeni na jednom od najfrekventnijih autobusnih stajališta - opisao je.

Vozač automobila je, naime, otvarao vrata u trenutku kada je autobus polazio sa stanice.

Još jednom je upozorio sve sudionike u prometu da je zabranjeno zaustavljati se ili parkirati na autobusnom stajalištu. 

- Ovakve situacije znatno otežaju rad našim vozačicama i vozačima, a putnicima narušavaju kvalitetu dobivene usluge - apelira Mlikota u ime Prometa.

Ispričao se i putnicima iz autobusa koji su neko vrijeme ostali bez usluge prijevoza.

Vaša reakcija na temu