Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PANIKA U SPLITU Zatvorenik s Bilica završio u bolnici zbog sumnje u koronavirus

PANIKA U SPLITU Zatvorenik s Bilica završio u bolnici zbog sumnje u koronavirus

Poreznik Jerko Č. je pritvoren jučer

Pritvorenik splitskog zatvora Jerko Č. hospitaliziran je danas u splitskom KBC-u zbog sumnje u koronavirus. Tek što je prespavao jednu noć u splitskom zatvoru, probudio se s glavoboljom i visokom temperaturom. Kašljao je, pa su ga odvezli na Hitnu pomoć u Solin odakle je poslan u KBC Split. Liječnici su ga odlučili tamo zadržati. 

Još se ne zna ima li pritvorenik koronavirus, no sama informacija da je pokazana određena sumnja, izazvala je nelagodu kod osoba koje su bile u kontaktu s njim. 

Radi se o bivšem porezniku i direktoru tvrtke Gold Cars, koji je jučer uhićen i priveden zbog sumnje u više kaznenih djela iz oblasti gospodarskog kriminala te pranja novca. Kako smo neslužbeno doznali, pritvorenik je simptome bolesti pokazao tek danas, a navodno su mu ukućani oboljeli od gripe. 

Vaša reakcija na temu