Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PAO DILER Policija u stanu u Dubrovniku našla speed, marihuanu i zabranjene tablete

PAO DILER Policija u stanu u Dubrovniku našla speed, marihuanu i zabranjene tablete

Uhićen je 31-godišnjak

Policija je u subotu pretražila stan u Dubrovniku kojeg koristi 31-godišnjak. Pronašli su 5 plastičnih vrećica s ukupno 192 grama amfetamina, 5 plastičnih vrećica s ukupno 340 grama marihuane, precizna digitalna vaga i 6 tableta koje se nalaze na popisu droga.

Osim toga, u stanu je pronađena i zračna puška.

Uhićen je i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je drogu nabavljao i prepakiravao za dalju prodaju konzumentima s dubrovačkog područja.

'Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predan pritvorskom nadzorniku. Zbog posjedovanja tableta koje se nalaze na popisu droga prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, a zbog držanja oružja bez odobrenja nadležnog tijela prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građanima', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu