Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAPRENO ZRNO SOLI: Predsjednik Gradskog vijeća opravdao luksuzniji ručak lokalnih političara
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

PAPRENO ZRNO SOLI: Predsjednik Gradskog vijeća opravdao luksuzniji ručak lokalnih političara

Pitanje je bilo gdje je nestao DES za tople obroke

Mostov vijećnik Tihomir Galić je pitao zašto se ne koriste više usluge DES-a, primjerice poput ručka za vrijeme sjednica Gradskog vijeća, kao što je bio običaj ranije. Ručalo se danas u restoranu Zrno soli.

- Koristimo DES kad god možemo, sendviče svaki put. Kad sjednica prijeti otići dugo pa da ne bude 15, 16 i 17 sati na sendviču, odlučili smo se za ovakvo nešto. To nije pravilo, nego izuzetak - obrazlagao je Željko Domazet, predsjednik Gradskog vijeća.

Rekao je i da topli obrok iz DES-a više nije moguć jer je medijima ustupljena mala vijećnica gdje se ranije servirao ručak.

Međutim, mediji su maknuti u drugu prostoriju radi koronavirusa. Nema više potrebe da stoje odvojeno, mogu se vratiti u Vijećnicu kao i u prethodnom mandatu i pratiti uživo, a ne preko projektora. Pitanje je volje vlasti.

Vaša reakcija na temu