Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radio Kampus/Facebook PARTY NA OTVORENOM Masovno okupljanje u kampusu, policija privela dvojicu zbog pijanstva i vrijeđanja

PARTY NA OTVORENOM Masovno okupljanje u kampusu, policija privela dvojicu zbog pijanstva i vrijeđanja

Studenti su se okupili u velikom broju, epidemija kao da ne postoji

Splitsku policiju sinoć su oko ponoći više puta zvali u studentski kampus radi buke. Policija je pred studentskim domom zatekla veći broj mladih osoba, organiziran je party na otvorenom.  Naredili su im da se raziđu, ali oni su se premjestili na drugu lokaciju i nastavili sa zabavom bez pridržavanja epidemioloških mjera. 

Malo kasnije, policiji je opet stigla dojava da se viče i galami. U kampus su poslane jake policijske snage da rastjeraju gomilu koja se okupila oko FESB-a.  Odveli su dvojicu pijanih mladića, 20-godišnjaka koji je vrijeđao policiju svladali su uz upotrebu sile, a priveden je i 19-godišnjak. 

Zadržani su do otrježnjenja nakon čega je provedeno kriminalističko istraživanje, 20-godišnjak je prijavljen za prekršaj članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a 19-godišnjak za članak 13. 

U policiji kažu da će pojačano nadzirati područje kampusa.

Vaša reakcija na temu