Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pauk već proglasio pobjedu na EU izborima: U ropotarnicu povijesti poslat ćemo globaliste i njihove podanike, od Uršule pa nadalje

Pauk već proglasio pobjedu na EU izborima: U ropotarnicu povijesti poslat ćemo globaliste i njihove podanike, od Uršule pa nadalje

Domovinski pokret u punoj ofenzivi

Perjanica Domovinskog pokreta u Splitu, Martin Pauk, objavio je jutros kako očekuje uvjerljivu pobjedu na skorim EU izborima. Pauk je komentirao članak u Slobodnoj Dalmaciji pod naslovom 'U Njemačkoj se probudio duh iz boce. Ekstremizam buja. Rasisti bi mogli osvojiti i euroizbore'. Evo što je napisao.

'Kad globalisti za nekog pišu da je 'rasist, šovinist, ksenofob' tad je i pticama na grani jasno da je zapravo u pitanju normalan, kulturan čovjek s kršćanskim vrijednostima koji želi zaštititi svoju obitelj, narod, civilizaciju i kontinent od nepoćudnih došljaka. 

Zaštitit ćemo budućnost naše djece i osigurati opstanak naših naroda, krenuvši već od europarlamentarnih izbora dogodine. Njemački AfD, španjolski Vox, talijanska Liga, mađarski Fidesz i poljski Pravo i Pravda su stranke članice kluba Europskih konzervativaca i reformista, grupacije u EU parlamentu kojoj se pridružio i Domovinski pokret. 

Ne samo da bismo mogli osvojiti euroizbore, nego ćemo ih uvjerljivo osvojiti i u ropotarnicu povijesti poslati globalističke zagovornike tajnih gremija i sve njihove podanike. Počevši od Uršule pa nadalje', napisao je.


Vaša reakcija na temu