Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pijani vozač pregazio alkoholiziranog pješaka i pobjegao

Pijani vozač pregazio alkoholiziranog pješaka i pobjegao

U šibenskoj bolnici je zadržan 28-godišnjak

U prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Suronjinoj ulici u Kninu teže je ozlijeđen  28-godišnji pješak. Na njega je oko 23.30 sati vozilom naletio 20-godišnji vozač Peugeota koji je bio pod utjecajem alkohola. 

Iz policije su izvijestili da se prometna dogodila po izlasku iz nepreglednog zavoja, a vozač se zbog neprilagođene brzine nije uspio na vrijeme zaustaviti. Udario je u 28-godišnjaka koji je također bio pod utjecajem alkohola, a koji je prelazio kolnik dolazeći vozaču s desne strane. Nakon udara pješak je ostao ležati na kolniku, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće. 

Dvadesetak minuta nakon nesreće vozač je pronađen, uhićen i zadržan u posebnim prostorijama policije do otrježnjenja, a protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Vaša reakcija na temu