Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić PITAJTE GRADSKU UPRAVU Krenimo u rješavanje 'nerješivih' problema!
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

PITAJTE GRADSKU UPRAVU Krenimo u rješavanje 'nerješivih' problema!

Pošaljite nam informacije na redakcijski mail

Nešto biste htjeli pitati gradsku upravu, ali ne znate koga nazvati? Mislite da vam kao pojedincu neće odgovoriti? Ili imate problem koji ne možete riješiti, a tiče se rada Banovine?

Ako ste se prepoznali, možete poslati svoje pitanje na info@dalmatinskiportal.hr (naslov maila treba biti 'Pitajte gradsku upravu'), a novinari Dalmatinskog portala će pokušati doznati odgovor i objaviti ga.

Budući da Dalmatinski portal ima doseg od preko 100 tisuća čitatelja dnevno, nadamo se da će prezentiranje 'nerješivih' problema bar dio njih učiniti ipak rješivim. Ne bi bilo prvi put...

Ovu akciju Dalmatinski portal provodi u sklopu projekta 'Naš grad'.

Vaša reakcija na temu