Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PITAJTE GRADSKU UPRAVU Mjesec dana nakon požara, izgoreni kiosk još uvijek je na istom mjestu
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

PITAJTE GRADSKU UPRAVU Mjesec dana nakon požara, izgoreni kiosk još uvijek je na istom mjestu

Kada će netko ukloniti metalnu konstrukciju?

Na Putu Supavla ionako zapuštenu okolinu splitskog škvera posljednjih mjesec dana ‘krasi’ izgorena konstrukcija kioska. Nakon što je odavno napušten kiosk koncem studenoga zapaljen, još uvijek se čeka onaj netko tko bi ga trebao ukloniti. Nadležna osoba…

Našu čitateljicu je zanimalo kada će doći taj dan i zašto metalna i nagorena konstrukcija već odavno nije na otpadu.

- Pokrenut je upravni postupak uklanjanja željezne konstrukcije, odnosno ostatak izgorenog kioska. Bit će uklonjen kad se za to stvore zakonske pretpostavke. Očekivano vrijeme uklanjanja je sredinom siječnja - odgovorili su nam iz Banovine.

Odavno je taj kiosk trebao nestati s Puta Supavla. Godinama je napušten, a na koncu je postao mjesto okupljanja za beskućnike kojima je služio kako bi se malo ugrijali i skrili od očiju javnosti. Sada definitivno nema baš nikakvu svrhu, osim što dodatno nagrđuje okoliš.

Vaša reakcija na temu