Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Google Street View PITAJTE GRADSKU UPRAVU Na ulazu u Sućidar svakodnevno nastaje prometni čep, a od Banovine se traži rješenje
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

PITAJTE GRADSKU UPRAVU Na ulazu u Sućidar svakodnevno nastaje prometni čep, a od Banovine se traži rješenje

Jedan od prijedloga je postavljanje znakova zabrane parkiranja

Stanovnici Sućidra vape za parkirališnim mjestima, međutim postoje i sugrađani koji više teže uvođenju reda na kvartovskim prometnicama i to postavljanjem znakova zabrane parkiranja. Tako je u dijelu Ulice Miroslava Krleže na Sućidru gdje se stvaraju gužve zbog vozila koja su parkirana na ulici.

- Stvara se zastoj na Krležinoj, na mjestu gdje se spuštaju vozila s Ulice Vinka Draganje, a istovremeno automobili dolaze i iz Bušićeve, tako da se na tom mjestu susreta vozila nemaju gdje mimoići. Zbog parkiranih automobila teško se provlače vozila koja samo nastavljaju vožnju Krležinom. Zbog nekoliko parkirališnih mjesta stalno se stvara gužva na križanju Bušićeve, Krležine i Draganjine - obrazložio je naš čitatelj te dodao kako nema potrebe da se automobili parkiraju na spornom dijelu ulice i 'zaguše' već opterećenu prometnicu.

- Na tom mjestu privatne kuće koje imaju mjesta za vlastito parkirališno mjesto - zaključio je. 

Njegov prijedlog smo u sklopu projekta 'Naš grad' poslali Gradskoj upravi, odakle su nam odgovoriti kako će razmotriti ideju.

Vaša reakcija na temu