Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PITAJTE GRADSKU UPRAVU Stanari tjednima čekaju sanaciju oštećenog asfalta nakon radova HEP-a
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

PITAJTE GRADSKU UPRAVU Stanari tjednima čekaju sanaciju oštećenog asfalta nakon radova HEP-a

Dobili smo odgovor Elektroprivrede

Nakon radova i raskopavanja dijela Poljičke ceste zbog kvara na električnim instalacijama, HEP sanirao problem, ali je iza sebe ostavio uništen asfalt. Sugrađani nestrpljivo čekaju nekoga tko će reagirati, ali nikako da dočekaju.

Nakon pritužbe Dalmatinskom portalu kako nakon radova na dijelu Poljičke od broja 11 do 21 asfalt nije popravljen, kontaktirali smo Banovinu koja je tražila odgovor od HEP-a.

- Za sanaciju asfalta angažirana je tvrtka Cestar.  Zasad nemam preciznu informaciju kad će se radovi završiti, a jedan od razloga nedovršenih radova su i parkirana vozila iznad nezavršenog kanala koje nismo mogli premjestiti s pomoću pauk službe (ne može se ući s paukom). Potrudit ćemo se da Cestar čim prije odradi preuzetu obvezu - najavili su iz HEP-a.

Naime, radovi se nisu odvijali na Poljičkoj cesti već iza zgrada na spomenutim adresama, a riječ je o uskim ulicama prepunim parkiranih automobila. Stanari zbog toga uskoro mogu očekivati obavijest da negdje drugdje ostavljaju vozila dok se ne sanira asfalt.

Vaša reakcija na temu