Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PITAJTE GRADSKU UPRAVU Zašto je igralište na Lokvama još pod ključem?
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

PITAJTE GRADSKU UPRAVU Zašto je igralište na Lokvama još pod ključem?

Doznajemo da će uskoro biti slobodno

Stanovnici kotara Lokve ne mogu više zaigrati nogomet ni košarku na terenima u svom kvartu. Na krovu garaže otvorene za korištenje u studenom, smjestili su se sportski tereni, ali su i dalje pod ključem. Proteklih mjesec dana služio je samo na nastavu tjelesnog odgoja. Tako sad u sportskim uličnim radostima ne mogu uživati ni školarci tijekom praznika.

Razlog su uočene nepravilnosti, kako su nam pojasnili u Banovini, koje je utvrdila firma ovlaštena za nadzor.


- Takvi nedostatci mogu biti potencijalno opasni, poput nedostatne udaljenosti između zida i igrališta, pa i tribina. Problem će se riješiti postavljanjem meke obloge - kažu. 

 Uz to, trebalo se riješiti i pitanje nadležnosti nad sigurnosnim kamerama. Čim se uklone nedostatci, igralište će biti slobodno za (besplatno) korištenje, za početak u večernjim satima. Kada osmoljetka prijeđe na jednosmjenski rad, slobodni termini će se pomaknuti ranije.

Vaša reakcija na temu