Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UGAŠEN POŽAR: Dva vatrogasca zatražila liječničku pomoć, izgorjelo šest kombija

UGAŠEN POŽAR: Dva vatrogasca zatražila liječničku pomoć, izgorjelo šest kombija

U požaru na TTTS-u u potpunosti su uništena vozila i palete

18.10 - Požar koji je planuo na TTTS-u oko 16.20 ugašen je oko 17.50 sati, a u gašenju su sudjelovali vatrogasci sa splitskog područja. Dva vatrogasca su zatražila liječničku pomoć, jedan zbog skočnog zgloba, a drugi zbog dima u očima. Policija je trakom osigurala područje kako bi se očevidom utvrdili uzroci požara. Po svemu sudeći čini se da je požar krenuo od kontejnera te se zapalilo zapušteno zemljište puno suhe trave i niskog raslinja. Vatra je zahvatila šest kombija i jedno osobno vozilo te palete koji su potpuno uništeni.

Tijekom požara čule su se i detonacije, za koje se pretpostavlja da su proizašle iz zapaljenih vozila.

- Kolega me nazvao da dođem spasiti auto koji je bio blizu paleta. Izgorjelo je šest kombija, a kako nitko ne zna. To je planulo u tri minute - ispričao nam je djelatnik tvrtke Disa d.o.o.  i dodao kako se tvrtka bavi distribucijom prehrambenih proizvoda.

RANIJE OBJAVLJENO:

 Oko 16.20 planulo je na splitskom TTTS-u. Vatra je zahvatila palete i nisko raslinje uz skladište te se proširila na nekoliko parkiranih vozila. Vatrogasci sa splitskog područja izašli su na mjesto događaja. Gašenje požara je u tijeku.


Vaša reakcija na temu