Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić PLENKOVIĆ Ovakva potpora većine hrvatskih birača za nas je ogromna obveza

PLENKOVIĆ Ovakva potpora većine hrvatskih birača za nas je ogromna obveza

Hrvatska treba Vladu koja će voditi politiku novog modernog suvenerizma, koji baštini vrijednosti našeg prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, poručio je

Uz taktove pjesme 'Eye of the Tiger', kao u boksački ring, među svoje stranačke kolege ušao je Andrej Plenković, kako bi im se obratio nakon pobjede na parlamentarnim izborima.

'Hvala vam na sjajnom rezultatu i pobjedi. Želim prije svega zahvaliti svim hrvatskim građanima koji su izašli na birališta i dali svoj glas. 

Danas ovakav rezultat HDZ-a ne samo da je velik nego i obvezuje. Obvezuje jer smo imali težak mandat pun iskušenja iza nas, a izazovi pred nama su još i veći. Ovakva potpora većine hrvatskih birača za nas je ogromna obveza i svakoga dana iduće četiri godine o njoj ćemo voditi računa. Hrvatska treba rješenja i za gospodarstvo i za javno-zdravstvene izazove, jačanje manjinskih prava. 

Hrvatska treba Vladu koja će voditi politiku novog modernog suvenerizma, koji baštini vrijednosti našeg prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, jer smo u proteklim godinama postavili HDZ upravo na ono mjesto političkoga spektra gdje ga je on oduvijek stavljao i želio'

Vaša reakcija na temu