Pokrenute Facebook grupe 'Pravda za Filipa' i 'Heroj, a ne zločinac'

Pokrenute Facebook grupe 'Pravda za Filipa' i 'Heroj, a ne zločinac'

Napravio je veću uslugu Splitu nego šta je policija napravila u zadnjih 30 godina - objavljeno je

Pokrenuta je Facebook grupa 'Pravda za Filipa', a kao motiv se navodi:

- Grupa je napravljena s namjerom da se podrži Filipa koji je dana 11.1.2020. napravio veću uslugu Splitu nego šta je policija napravila u zadnjih 30 godina.

Kreator grupe je još objavio i ovo:

- Heroj, a ne zločinac, skupljamo što više ljudi da bi dali podršku Filipu i po potrebi na kraju organizirali prosvjed da grad Split shvati da je sistem odavno zakazao i da grad vode uhljebi i krimalci. Hvala svima!!!

Još je jedna slična grupa formirana: 'Filip Zavadlav Heroj, a ne zločinac!!!', a administrator je objavio:

- Lajkanjem ove grupe iskazujemo svoje demokratsko mišljenje. Nismo protiv Vlade niti vlasti bilo kakve vrste. Želimo pravdu za Filipa. Želimo pravdu za sve nas! Učlanjenjem u ovu grupu iskazujemo svoje mišljenje na koje imamo pravo.

Splitska policija privela je sinoć Filipa Zavadlava, mladog splitskog pomorca, zbog trostrukog ubojstva koje se jučer dogodilo iza 15 sati na nekoliko lokacija u samom središtu Splita. Rafalima iz automatske puške pokošeni su Marin Boban i Marino Paić, na putu do bolnice preminuo je i Jurica Torlak

Ubijeni se dovode u vezu s narko miljeom, a prema onome što se dosad moglo čuti iz više izvora, Zavadlav se na krvavi pohod odlučio nakon što su on i njegova obitelj mjesecima primali prijetnje jer mu se mlađi brat našao u dugu zbog droge. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57111, "");
Pregledaj komentare
29