Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA IDENTIFICIRALA VOZAČA KOJI JE PREGAZIO POLICAJCA Riječ je Ivanu Božiću rođenom 1993. godine

POLICIJA IDENTIFICIRALA VOZAČA KOJI JE PREGAZIO POLICAJCA Riječ je Ivanu Božiću rođenom 1993. godine

Mole se građani da mu ne prilaze. Ako ga vidite zovite policiju

Policijska uprava splitsko-dalmatinska priopćila je kako je identificirala vozača crnog Golfa koji je jutros u 0.50 sati u Ulici Domovinskog rata pregazio 20-godišnjeg prometnog policajca koji ga je pokušao zaustaviti tijekom akcije nadzora prometa.

'Osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je  Ivan Božić, rođen 1993. godine. U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom.

Molimo građane ukoliko uoče muškarca s fotografije da  mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Ukoliko raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se isti mogao nalaziti molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu