POLICIJA O MLADIĆU KOJEG JE SPAŠAVAO HGSS 'Vozio je u zabranjenom smjeru, a onda se dao u bijeg'

POLICIJA O MLADIĆU KOJEG JE SPAŠAVAO HGSS 'Vozio je u zabranjenom smjeru, a onda se dao u bijeg'

Rano jutros su HGSS-ovci dobili poziv iz okolice Omiša. Otkrilo se da 24-godišnjaka traži policija

HGSS je jutros izvijestio o neobičnoj akciji spašavanja iz okolice Omiša. Oko 3 sata pomoć je zatražio mladić koji je tvrdio da ga je na stazi Leopolda Mandića ugrizao poskok. Pripadnici stanice Omiš brzo su došli do njega, no otkrili su u međuvremenu da 24-godišnjaka traži policija.

Evo što oni kažu.

'Oko 15 minuta iza ponoći u mjestu Zakučac policijski službenici uočili su motocikl Suzuki, splitskih registracija, kojim je upravljao 24-godišnjak. Kretao se zabranjenim smjerom u jednosmjernoj ulici pa su ga policijski službenici pokušali zaustaviti uporabom svjetlosnih i zvučnih znakova, no 24-godišnjak se nije zaustavio, već se dao u bijeg. Obilaskom mjesta Zakučac policijski službenici naknadno su pronašli odbačeni motocikl Suzuki, a u 3.40 sati zaprimljena je obavijest liječnice hitne medicine Doma zdravlja Omiš da je ista osoba zatražila liječničku pomoć zbog ugriza poskoka. Na teren su osim liječničkog tima, upućeni pripadnici HGSS-a i vatrogasci. 24-godišnjak je pronađen u 4.25 sati i liječničkim pregledom nisu pronađeni tragovi koji potvrđuju da se radi o ugrizu zmije', kažu u PU splitsko-dalmatinskoj.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, moguće je da će 24-godišnjaka osim za prekršaj prijaviti i za lažno uzbunjivanje. U intervenciji je sudjelovalo 14 vatrogasaca i pet članova HGSS-a iz Omiša.


 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50037, "");
Pregledaj komentare