Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Policija o napadu psa u Srinjinama: Vlasnik je prekršajno sankcioniran, mora platiti 700 kuna

Policija o napadu psa u Srinjinama: Vlasnik je prekršajno sankcioniran, mora platiti 700 kuna

O događaju je izviještena i Veterinarska inspekcija

Napad vučjaka u Srinjinama na ženu i njezinog samojeda prijavljen je i policiji. Njih su u četvrtak iz bolnice obavijestili kako je liječničku pomoć zatražila 57-godišnjakinja zbog ugriza psa. 

- Obavljenim razgovorom utvrđeno je kako je istog dana na području Srinjina dok je šetala svog psa istog napao drugi pas koji je i nju ugrizao, te je zadobila lakše tjelesne ozljede. Nakon liječničke obrade puštena je na kućnu njegu - kažu nam u policiji.

Utvrdili su da je vlasnik psa 55-godišnjak koji je prekršajno sankcioniran. 

- Sankcioniran je zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog red i mira izdavanjem obveznog prekršajnog naloga. Također, o događaju je izviještena i  Veterinarska inspekcija kako bi bili u mogućnosti poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti - zaključuju iz policije.

Mora platiti 700 kuna kazne.

Vaša reakcija na temu