Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija objavila sliku bjegunca, evo koga traže za pokušaj ubojstva u Trogiru

Policija objavila sliku bjegunca, evo koga traže za pokušaj ubojstva u Trogiru

Koristi automobil BMW X5 i skuter

Policija je objavila fotografiju Branka Mamića, bivšeg policajca k ojeg traži zbog pokušaja ubojstva u Trogiru i ranjavanja muškarca hicima iz vatrenog oružja.

'U ovom trenutku raspolažemo s informacijama da osoba koristi osobna vozila i to automobil marke BMW X5, crne boje  registarske oznake ST8124K  i motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z.

Pozivamo građane ako imaju saznanja o  osobi s fotografije ili znaju gdje se on nalazi ili ako su vidjeli naprijed navedena vozila da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, pozivamo građane da se ne približavaju osobi ako ga uoče, nego da odmah pozovu policiju. 

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila:  splitsko-dalmatinska@policija.hr', izvijestili su iz policije.

Vaša reakcija na temu