Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (TikTok) Policija pokupila Giljanovića nakon hvalisanja na krstarenju, kod kuće mu našli pištolj i metke

Policija pokupila Giljanovića nakon hvalisanja na krstarenju, kod kuće mu našli pištolj i metke

U društvu Kristijana Golubovića plovi Jadranom

Policija je pronašla Ivana Giljanovića koji ovih dana krstari Jadranom u društvu Kristijana GolubovićaTražili su ga zbog video snimka tučnjave na hvarskoj rivi, a i hvalisanja na jahti. Giljanović je, naime, u svom komentaru iskreno zažalio što tijekom sukoba u Hvaru nije imao pištolj.

Giljanović je odslužio kaznu od pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva Marka Bekavca u kojeg je sasuo više hitaca iz pištolja tijekom susreta u kafiću na Kmanu u svibnju 2018. godine.

Pokazalo se da hvalisanje nije bilo neutemeljeno. Naime, policija je pretragom Giljanovićeve kuće na Čiovu pronašla pištolj s tri metka. Zbog toga i incidenta na hvarskoj rivi priveden je na Općinski prekršajni sud.

Policija je zatražila kaznu od 90 dana zatvora za sve prekršaje, kao i da mu se odredi zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja.

Sud je odbio zadržavanje, predmet je stavljen u redovan postupak pa Giljanović može nastaviti uživati na jahti s Golubovićem.

Vaša reakcija na temu