Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Policija provodi krim istraživanje zbog pozivanja na linč novinarke, zapriječena kazna je tri godine zatvora

Policija provodi krim istraživanje zbog pozivanja na linč novinarke, zapriječena kazna je tri godine zatvora

Jezikom mržnje obrušili su se na Facebooku s najgorim uvredama i prijetnjama

Na javnoj grupi na Facebooku krenuo je linč novinarke Dalmatinskog portala koja je u nedjelju na Uskrs verbalno i fizički napadnuta prilikom obavljanja posla u crkvi na Sirobuji. 

Javno su istaknute najgore uvrede i prijetnje, poziva se na nasilje i mržnju, što je kazneno djelo pa se u sve uključila i splitska policija. 

'U suradnji s Državnim odvjetništvom provest će kriminalističko istraživanje', potvrđeno nam je u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Za javno pozivanje na nasilje i mržnju zapriječena je maksimalna kazna zatvora do tri godine.

Vaša reakcija na temu