Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT Screenshot Policija traga za muškarcima koji su maltretirali glavatu želvu u plićaku

Policija traga za muškarcima koji su maltretirali glavatu želvu u plićaku

Reagirali su kada se pojavila snimka

Nakon što je objavljena snimka dvojice kupača kako na Čiovu zlostavljaju veliku glavatu želvu, koja je potom napala nekoliko kupača, policija je pokrenula istragu.

'Pokrenuli smo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti snimljenog događaja i o svemu utvrđenom izvijestiti ćemo državno odvjetništvo. 

Kaznenim zakonom i to u članku 205. normirano je da tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže nepotrebnim patnjama ostvaruje obilježje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja', potvrdili su nam iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.


Vaša reakcija na temu