Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija u Šibeniku našla hrpu oružja

Policija u Šibeniku našla hrpu oružja

Građane podsjećaju da je u tijeku akcija 'Manje oružja, manje tragedija'

U dva odvojena policijska postupanja u posljednjih tjedan dana šibenski policajci su, kako kriminalističkim istraživanjem kako redovnim postupanjem, u kućama pronašli ilegalno oružje i to: poluautomatsku pušku, lovačku pušku, pištolj, 2 ručne bombe, cijev od automatske puške i 211 komada različitog streljiva.

Sve pronađeno oružje je izuzeto na siguran način i pohranjeno u prostorijama Policijske uprave do uništenja. 

'Ovim putem napominjemo kako se radi o opasnosti za sve te ovim putem pozivamo građane da vraćaju oružje koje ilegalno posjeduju, kampanja 'Manje oružja, manje tragedija' i dalje traje te nema sankcija za građane ako se odluče sami dobrovoljno vratiti oružje. Napominjemo da oružje ili eksplozivna sredstva ne dirate sami već će to učiniti naši policijski službenici-pirotehničari koji su osposobljeni za rukovanje', poručuju iz šibenske policije.

Vaša reakcija na temu