Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr POLICIJA UOČI SUSRETA HAJDUKA I GORICE: Snimat ćemo Poljud i sve prilazne pravce

POLICIJA UOČI SUSRETA HAJDUKA I GORICE: Snimat ćemo Poljud i sve prilazne pravce

Blokirat će se promet

U subotu, 23. listopada s početkom u 17.05 sati u Splitu, na gradskom stadionu Poljud odigrati će se nogometna utakmica između HNK Hajduk i NK Gorica.

- Građane obavještavamo da će na dan utakmicepolicija vršiti blokadu prometa. Od 14.00 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se blokada prometa na šetnici oko stadiona, u ulici Poljudsko šetalište - kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta 'Hemingway' (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda, stoji u priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu