Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMORSKA NESREĆA Sudar trajekta Šoltanka i pasare

POMORSKA NESREĆA Sudar trajekta Šoltanka i pasare

Do sudara je došlo između Velog i Malog Drvenika oko 7.12

Trajekt Šoltanka, koji plovi na relaciji Drvenik – Trogir, jutros se oko 7.12 prilikom isplovljavanja iz luke na Drveniku Velikom sudario s pasarom od sedam metara na kojoj su bile dvije osobe, potvrdio je Željko Kuštera, lučki kapetan u Splitu. 

'Do sudara je došlo između Velog i Malog Drvenika. Srećom, ništa se ozbiljnije nije dogodilo. U nesreći nije bilo ozlijeđenih. Na mjesto sudara upućeno je plovilo ispostave Lučke kapetanije u Milni. Inspektor je utvrdio da su svi papiri u redu, brodica je prošla tehnički pregled, a nitko od sudionika nije bio pod utjecajem alkohola', kazao nam je kapetan Kuštera. 

Pasara je nakon sudara s trajektom Jadrolinije ostala u plovnom stanju te je uz pratnju broda Lučke kapetanije otplovila na svoj vez u splitskoj Zenti. 

Trajekt Jadrolinije nastavio je plovidbu prema Trogiru.

Vaša reakcija na temu