Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot PONOVNO IZA REŠETAKA Sudac poslao Adriana Petričevića 15 dana u zatvor

PONOVNO IZA REŠETAKA Sudac poslao Adriana Petričevića 15 dana u zatvor

U petak je priveden na Prekršajni sud zbog novih prekršaja koje je počinio s BMW 'šesticom'

Adrian Petričević, splitski Mad Max, ponovno je na Bilicama. U petak su ga priveli na Prekršajni sud u Splitu zbog nove serije prometnih prekršaja koje je policija detektirala u posljednjem video uratku s BMW 'šesticom'. 

Petričević je iznio obranu, a sudac ga je poslao na 15 dana u zatvor. Zadržavanje mu je određeno do 13.30 sati 13. ožujka. Vjerojatno će po izlasku, po običaju, obavijestiti pratitelje da nove avanture uskoro slijede. 

Petričevića je Prekršajni sud u Splitu osudio u dva postupka na 95 dana zatvora i 27 tisuća kuna kazne zbog serije prekršaja koje je počinio motociklom Suzuki. Prekršaji su konstatirani pregledom videa u trajanju od 24 minute. Sud je u drugom postupku oduzeo Petričeviću Suzuki te mu izrekao zabranu upravljanja svim kategorijama motornih vozila, no presuda nije pravomoćna. 

Policija je prošlog tjedna brzo reagirala nakon upita medija svega 24 sata nakon objave posljednjeg videa s BMW-om. Vozilo je palo na izvanrednom tehničkom pregledu, ustanovljeno je da su određene preinake na podvozju opasne pa je policija skinula tablice s BMW-a. Dan poslije Petričevića su priveli na sud, odakle je odveden u zatvor na Bilice. Sudac još nije zaključio postupak. Ispitat će još neke okolnosti slučaja i onda donijeti presudu. 

Kako doznajemo, Petričević je priznao nevezivanje pojasa i snimanje u vožnji, a branitelj Mario Vuković osporavao je primjenu Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer je driftanje BMW-om snimljeno na parkingu, a ne cesti. Obrani je sporno i prekoračenje brzine u naseljenom mjestu koje je policija utvrdila u dva navrata.

Vaša reakcija na temu